Marlo heeft normaal altijd alles onder controle, maar de komst van een derde kind brengt haar tot totale uitputting. De baby maakt ‘s nachts slapen onmogelijk, en overdag vragen de andere twee kinderen veel aandacht. Van manlief hoeft ze weinig te verwachten, hij is eigenlijk ook nog een kind. Marlo’s broer, die goed in de slappe was zit, adviseert haar om een oppas te nemen die ‘s nachts voor de baby zorgt. Hij betaalt wel. Marlo wijst dit decadente idee eerst van de hand, maar gaat overstag als de wanhoop te groot wordt. De nachthulp, Tully geheten, is een engel. Attent, sympathiek en een beetje vreemd. Marlo herkent veel van zichzelf in Tully en lijkt zowaar op te knappen.

De film, van de makers van Juno, zit vol medeleven en humor en wordt gedragen door actrice Charlize Theron. Zij kwam vele kilo’s aan om de uitgebluste Marlo gestalte te geven.

— NRC
"Snijdende komedie over het moederschap"

— de Volkskrant
"Zo schaamteloos en gruwelijk geestig als in Tully zie je het jonge ouderschap eigenlijk nooit verbeeld. De bijtende oneliners van scenarist Diablo Cody krijgen door Charlize Therons acteerwerk een extra lading."

Bergen op Zoom

  • zo 12 aug 2018, 11:15 uur
  • ma 13 aug 2018, 20:30 uur

Roosendaal

  • do 9 aug 2018, 20:30 uur

Etten-Leur

  • wo 15 aug 2018, 20:30 uur


VS 2018, Engels

Regie: Jason Reitman

Scenario: Diablo Cody

Met: Mackenzie Davis, Charlize Theron, Mark Duplass |

Speelduur: 95 minuten


IMDB

Officiële website