Op zaterdag 19 september vertoont Openluchttheater Nispen in samenwerking met Cinema Paradiso deze prachtfilm die eerder bij ons te zien was. Goed weer is besteld. Kaartjes zijn te verkrijgen door een mailtje te sturen naar reserveer@oltn.nl. Neem de entree van €5 per persoon gepast mee naar het theater, naast de kerk. De kassa is open vanaf 20u. De filmt begint 20.30, als het dan nog niet donker genoeg een beetje later.

Zak (Zack Gottsagen) is een jonge man met het syndroom van Down. Hij heeft slechts één droom: hij wil professioneel worstelaar worden. Slechts gekleed in een grote witte onderbroek loopt hij weg uit het verpleeghuis waar hij woont, om zijn droom waar te maken. Op straffe van ontslag krijgt medewerkster van het tehuis Eleanor (Dakota Johnson) de opdracht Zak terug te halen. Ondertussen loopt Zak de getraumatiseerde Tyler (Shia LaBeouf) tegen het lijf, die ook op de vlucht is. Tyler wil een nieuw leven beginnen in Florida, en is best bereid Zak mee te nemen en af te zetten bij een sportschool. Hij is de enige die Zak serieus neemt.

Resultaat is een heerlijke avonturenfilm. Hartverwarmend maar nooit sentimenteel, en voorzien van een heerlijke soundtrack met Amerikaanse folk-traditionals.

— NRC
"Een op fraaie locaties opgenomen prettige feelgoodfilm die overduidelijk knipoogt naar The Adventures of Huckleberry Finn van Mark Twain."

— Trouw
"Een sprookjesachtige survivaltocht van twee eenzame zielen die elkaar vinden in een geestig avontuur, lonkend naar vrijheid, losgezongen van de samenleving."

Bergen op Zoom

  • zo 8 mrt 2020, 11:15 uur
  • di 10 mrt 2020, 20:30 uur

Roosendaal

  • do 5 mrt 2020, 20:30 uur
  • zo 8 mrt 2020, 11:15 uur

Etten-Leur

  • zo 8 mrt 2020, 11:15 uur
  • wo 11 mrt 2020, 20:30 uur


VS 2019, Engels

Regie: Tyler Nilson, Michael Schwartz

Scenario: Tyler Nilson, Michael Schwartz

Met: Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church, Bruce Dern

Speelduur: 93 minuten


Koop kaartjes

IMDB

Officiële website