Rsd do 25 aug 2005 Flirt - Jaap van Eyck
BoZ ma 29 aug 2005
 

Actueel programma Cinema Paradiso

Archief: eerder vertoonde films
- Alfabetisch
- Scores 2005
- Scores 2004
- Scores 2003

Linke soep: voor wie nog iets wilde weten over film

 


Summer in the city? De opnames voor deze komedie werden gemaakt tijdens de hittegolf in 2003 in Amsterdam, en dat is goed te zien. De ene na de andere bekende locatie komt voorbij. Kim (Rifka Lodeizen, Simon) heeft het niet makkelijk. Gefrustreerd in haar werk, als haar net geschoten filmmateriaal is mislukt en dik teleurgesteld in de liefde, als ze haar vriendje met een ander betrapt. Met enig venijn besluit ze van de nood een deugd te maken en begint een nieuwe documentaire over liefde, trouw en - vooral - vreemdgaan. Ze ziet er geen been in om door manipulatie de boel op te leuken, met als gevolg dat alles op een hilarische manier uit de hand loopt.

Voor deze film was nog geen 200.000 euro beschikbaar en dat terwijl hij er allerminst slonzig uitziet. Eddy Terstall (ook Simon) schreef het scenario. De acteurs werkten zonder salaris en gelukkig scheen de zon.

OfficiŽle homepage
Internet Movie DataBase
Cinema.nl
Filmkrant

Flirt
Nederland, 2005, Nederlands gesproken
Speelduur: 90 minuter
Regisseur: Jaap van Eyck
Scenario: Jaap van Eyck, Eddy Terstall
Acteurs: Egbert Jan Weeber, Lidewij Mahler, Rifka Lodeizen, Marcel Hensema, Javier Guzman, Frank Lammers, Peer Mascini

2 juli 2005 Op- en aanmerkingen, suggesties en vragen met betrekking tot deze website? Stuur een mailtje aan info@cinemaparadiso.nl .
Copyright ©2005 Filmhuis Roosendaal.