Rsd (do 3 okt 2002 19.30)
vr 14 sept 2007 19:30 in de Parrotia (bibliotheek)
Once in a Very Blue Moon - Wouter van Opdorp
 
Actueel programma Cinema Paradiso

Archief: eerder vertoonde films

Scores 2004
Scores 2005
Scores 2006
Scores 2007

Linke soep: voor wie nog iets wilde weten over film 

 

De organisatoren van het Blommenkinders festival stonden er op. De film van Wouter van Opdorp over de eigenaar en de bezoekers van CD en platenzaak Blue Moon moest onderdeel uitmaken van het BlommenMovie festival. Het is een relatief korte film, die een ideaal voorprogramma vormt voor de quizz die Peter van Loon (de bewuste winkelier) in het kader van het festival verzorgt in de Parrotia (ook nog wel bekend als de bibliotheek). Er zijn ruim vijf jaar verstreken. Er is veel veranderd, maar niet bij Peter in de winkel.

(tekst 2002)
Een speciale film op een speciaal tijdstip: om half 8 kunt u in Roosendaal bij de eerste openbare vertoning zijn van de videodocumentaire van filmacademiestudent Wouter van Opdorp. Wouter is een trouwe bezoeker van platen- en CD winkel Blue Moon in de Roosendaalse Hoogstraat. Dat is niet zomaar een winkel, maar vooral een plek waar muziekliefhebbers elkaar ontmoeten. Allemaal mensen met eigen smaak en beleving. Naast eigenaar Peter van Loon leren we een zestal klanten kennen, bij hen thuis en in de winkel.

Once in a Very Blue Moon
Nederland, 2002
Regie, Camera: Wouter van Opdorp
Geluid: Joep van den Bogaard
Kleur, 51 minuten

14 september 2002/sept 2007 Op- en aanmerkingen, suggesties en vragen met betrekking tot deze website? Stuur een mailtje aan Jan Luijsterburg .
Copyright 2002 Filmhuis Roosendaal.