Een drieluik van de regisseur van Oscarwinnaar Drive My Car over hoe het lot allesbepalend is in de liefde en in het leven. De verhalen tonen toevallige ontmoetingen en misverstanden, die leiden tot boeiende gesprekken vol verrassende ontwikkelingen.

Het zijn stuk voor stuk pareltjes. Bescheiden in opzet, met weinig personages, maar groots in emotioneel effect en diepgang. De verhalen vooraf vertellen zou afbreuk doen aan het kijkplezier, dus we kunnen alleen maar zeggen: laat u verrassen door deze wereldwijd geroemde Japanse meester van de vertelkunst.

— de Volkskrant
"Hamaguchi toont zich een uitstekend scenarioschrijver. Het plezier van het elegante WHEEL OF FORTUNE AND FANTASY zit hem in de details waarmee Hamaguchi ieder personage tot leven brengt."

— VPRO Cinema
"‘De acteurs zijn stuk voor stuk geweldig en Hamaguchi toont zich andermaal een meesterlijke, subtiele en speelse verteller.’"

— Trouw
"Indrukwekkend drieluik over de liefde en het lot. Hamaguchi getuigt zich een meesterlijke chroniqueur."

— NRC
"Drie verhalen over liefde en erotiek, identiteit en rollenspel."

Bergen op Zoom

  • zo 4 sep 2022, 18:45 uur
  • ma 5 sep 2022, 20:30 uur

Roosendaal

  • wo 7 sep 2022, 20:30 uur


Japan 2021, Japans

Regie: Ryûsuke Hamaguchi

Scenario: Ryûsuke Hamaguchi

Met: Kotone Furukawa, Ayumu Nakajima, Hyunri, Kiyohiko Shibukawa, Katsuki Mori, Shouma Kai, Fusako Urabe, Aoba Kawai, Aoba Kawai

Speelduur: 121 minuten


Koop kaartjes

IMDB

Officiële website