Net buiten Disney World woont de zesjarige Moonee met haar moeder Halley (zelf nog een kind) in een morsig motel. De knorrige huismeester Bobby (William Dafoe) houdt een warm maar waakzaam oog op zijn gasten: een mix van daklozen, alleenstaande moeders, verslaafden en andere marginalen. Ze zitten allemaal op zwart zaad en het is iedere dag weer sappelen. De goedgebekte en vrolijke Moonee heeft daar geen idee van. Voor het meisje en haar vriendjes is het vooral avontuur en kattenkwaad aan de rafelrand van het zonovergoten sprookjesparadijs.

De ster van deze ontroerende, maar ook schrijnende film is de jonge Brooklynn Prince die Moonee speelt. U zult haar in het hart sluiten.

— VPRO Cinema
"Met prijzen overladen sociaal drama over armoede en onverantwoord ouderschap. Maar door de energieke en levensechte hoofdrollen van de zesjarige Brooklynn Prince en de 23-jarige Bria Vinaite nooit zwaar of prekerig."

— NRC
"De nieuwe film van Sean Baker is een van die uitzonderlijke producties die je niet wilt missen. Laat je niet door dat pastelpalet misleiden."

— de Volkskrant
"Een kleurrijk, indringend drama, waarin een sprankje hoop schuilt. Sean Baker bewijst opnieuw zijn talent voor realistisch ogend drama, met grote sympathie voor antihelden."

Bergen op Zoom

  • zo 8 apr 2018, 11:15 uur
  • di 10 apr 2018, 20:30 uur

Roosendaal

  • do 5 apr 2018, 20:30 uur
  • zo 8 apr 2018, 11:15 uur

Etten-Leur

  • zo 8 apr 2018, 11:15 uur
  • wo 11 apr 2018, 20:30 uur


VS 2017, Engels

Regie: Sean Baker

Scenario: Sean Baker, Chris Bergoch

Met: Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Willem Dafoe

Speelduur: 111 minuten


IMDB

Officiƫle website