In de steek gelaten door zijn vrouw Armelle moet Mario het zelf zien te rooien met zijn twee puberende dochters. Het kost hem moeite Armelle met rust te laten. Hij belt haar om de haverklap en gaat bij een toneelclub omdat zij als lichttechnicus werkt in het theater waar de groep oefent. Zo kan hij toch een beetje in haar buurt zijn. Ondertussen beginnen bij de dochters de hormonen flink op te spelen.

De aandoenlijke, niet al te handige Mario (prachtig vertolkt door Bouli Lanners) doet krampachtig zijn best om alles in goede banen te leiden, maar ziet vreselijk af. Het is wat, de liefde.

— de Volkskrant
"Het lijkt eenvoudig, wat Burger doet, maar zo simpel is het niet om een film te maken die met zulke levensechte, doodnormale, dwarse hoofdpersonen zo weet te ontroeren"

— VPRO Cinema
"Liefde is hier: loslaten, vertrouwen, pijn lijden, bang zijn om alleen te blijven, onhandig zijn, verkeerde beslissingen nemen, sorry zeggen, betrokkenheid tonen, grenzen stellen, gedumpt worden en wraak nemen. Maar bovenal: samen optrekken."

Bergen op Zoom

  • zo 2 jun 2019, 18:45 uur
  • ma 3 jun 2019, 20:30 uur

Roosendaal

  • wo 5 jun 2019, 20:30 uur


Frankrijk, België 2018, Frans

Regie: Claire Burger

Scenario: Claire Burger

Met: Bouli Lanners, Justine Lacroix, Sarah Henochsberg, Cécile Rémy-Boutang

Speelduur: 98 minuten


Koop kaartjes

IMDB

Officiële website